Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Donald Trump holder hendene opp
Valget av Donald Trump skapte sjokkbølger i markedene. I 2017 tiltrer han som president, samtidig er det en rekke andre valg og politiske prosesser å følge med på i år. Foto: Bloomberg

Det er vanskelig å spå, særlig om fremtiden. Men allerede nå kan vi med ganske stor sikkerhet peke på noen faktorer som kommer til å prege 2017.

3 faktorer

  1. Politikk
  2. Vekstmarkeder
  3. Renter

Porteføljestrateg Stein Svalestad ser på hvordan disse tre faktorene vil prege året som nettopp har startet og hvordan du som investor kan sørge for at du sparer smartest.

 

 



Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up