Hopp til hovedinnholdet
Fond chevron_right
Sparing i fond chevron_right
Rådgivning chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakt oss chevron_right
Bærekraft chevron_right
Om oss chevron_right
Arrangementer chevron_right

Innholdet på denne siden er markedsføring

Porteføljeforvalterne Sondre Solvoll Bakketun og Søren Milo Christensen i SKAGEN Vekst. Fondet rundet kurs 5000 i mai. Foto: Markus Johansson, Bitmap

2024-06- SKAGEN Vekst webinar.pdf

SKAGEN Vekst er et nordisk-globalt aksjefond som er SKAGEN Fondenes eldste. I over 30 år har fondet gitt avkastning til kundene våre. Per 10. mai 2024 er kursen til fondet over 5000, en historisk milepæl for SKAGEN Fondene og ikke minst for kundene i SKAGEN Vekst.

- Det er en stor fjær i hatten til alle langsiktige andelseiere, som har vært med oss i mange år. Det viser verdien av langsiktighet, og en investeringsfilosofi som er uendret siden starten for over 30 år siden, sier porteføljeforvalter Søren Milo Christensen.

Fondet var vårt første fond og dannet på mange måter grunnlaget for SKAGEN Fondenes suksess. Etter hvert har flere fond kommet til, men SKAGEN Vekst har altså vært med siden start.

Og for de andelseierne som har vært så tålmodige at de har vært investert i fondet siden start, kan de nå gange investert beløp med 50. Satte du 1000 kroner inn i SKAGEN Vekst i desember 1993 og latt dem stå til nå, ville du hatt over 50.000 kroner. 2024 har så langt vært et godt år for andelseierne i SKAGEN Vekst, de har oppnådd 15,5 prosent avkastning mot indeksen 14,3 prosent. Men husk at historisk avkastning ikke er en garanti for fremtidig avkastning.

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalternes dyktighet, fondets risikoprofil og forvaltningshonorar. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Det kan være risiko knyttet til investeringer i fondet på grunn av markedsbevegelser, utvikling i valuta, rentenivåer, konjunkturer, bransje- og selskapsspesifikke forhold. Før investering anbefales kunder å sette seg inn i nøkkelinformasjon og prospekt som inneholder nærmere informasjon om fondet egenskaper og kostnader. Informasjonen finnes på www.skagenfondene.no. SKAGEN AS forvalter fondene etter avtale med Storebrand Asset Management.

keyboard_arrow_up